Επιθέματα Lifewave x39

Τι είναι τα επιθέματα LifeWave X39 στη φυσικοθεραπεία;

Τα επιθέματα LifeWave X39 είναι σχεδιασμένα για να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα του σώματος, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της φωτοθεραπείας. Πρόκειται για επιθέματα από οργανικά υλικά (αμινοξέα, σταθεροποιημένο οξυγόνο και σάκχαρα), που χρησιμοποιούν το σώμα ως πηγή ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, η χρήση τους αυξάνει το φυσικό πεπτίδιο GHK-Cu, που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των βλαστοκυττάρων.

Τα βλαστοκύτταρα αποτελούν καταλυτικό παράγοντα για την υγεία και τη νιότη, όμως με την πάροδο του χρόνου τα επίπεδά τους μειώνονται δραστικά. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι στην ηλικία των 70, η δραστηριότητα και ο αριθμός των βλαστοκυττάρων είναι σχεδόν μηδενικά. Αυτό σημαίνει ότι, καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί και να διορθώσει παθήσεις ή βλάβες, που παλαιότερα αντιμετώπιζε με ευκολία.
Πώς εφαρμόζονται τα επιθέματα LifeWave X39;
Κάθε επίθεμα εφαρμόζεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα το πρωί. Για να επικοινωνήσουν με το σώμα, τα επιθέματα τοποθετούνται σε ειδικά σημεία, στα οποία η ηλεκτρική αντίσταση του δέρματος είναι χαμηλότερη. Αυτά αντιστοιχούν στα σημεία κινέζικου βελονισμού, τα οποία και θα σας υποδείξουμε στην επίσκεψή σας.

Ένα επίθεμα LifeWave X39 μπορεί να φορεθεί έως και 12 ώρες πριν απορριφθεί. Κατά τη χρήση του, η ενυδάτωση του οργανισμού είναι απαραίτητη για την καλύτερη ροή του ηλεκτρισμού στο σώμα.
Πώς βοηθούν στη φυσικοθεραπεία τα επιθέματα LifeWave X39;
Τα επιθέματα LifeWave X39 προσφέρουν ανακούφιση από τον χρόνιο πόνο και αποτελούν επαναστατικό μέσο θεραπείας στη φυσικοθεραπεία. Μεταξύ άλλων, οι ασθενείς που χρησιμοποιούν τα επιθέματα, συμπληρωματικά με άλλες μεθόδους όπως τη χειροθεραπεία, πετυχαίνουν:

• Μεγαλύτερο εύρος κινήσεων σε λιγότερο χρόνο
• Ενίσχυση των αθλητικών τους επιδόσεων
• Ταχύτερη ανακούφιση από τον πόνο
• Μείωση των φλεγμονών
• Βελτίωση στην ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου
• Αύξηση ενέργειας και πνευματικής διαύγειας
• Ταχύτερη επούλωση των δερματικών πληγών
• Βελτίωση της όψης της επιδερμίδας
• Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Επιπλέον, ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των επιθεμάτων LifeWave X39 είναι πως δεν περιέχουν φάρμακα, χημικές ή διεγερτικές ουσίες, γεγονός που τα καθιστά απόλυτα ασφαλή. Έτσι, δεν αλληλεπιδρούν με φαρμακευτικές αγωγές ή άλλες μορφές θεραπείας που μπορεί να ακολουθείτε.
Στόχος των επιθεμάτων LifeWave X39 είναι να διεγείρουν την παραγωγή των βλαστοκυττάρων, να ανακουφίσουν μακροχρόνια επώδυνα συμπτώματα και να επαναφέρουν τη ζωτικότητα, την καλή υγεία και την ευεξία στο σώμα σας.

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIO4U στο Ρέθυμνο, συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία ενεργειακών επιθεμάτων LifeWave και σας προμηθεύουμε με το καινοτόμο θεραπευτικό προϊόν LIfeWave X39, που προσφέρει σημαντικά και αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία. Με περισσότερα από 20 χρόνια κλινικών δοκιμών, η LifeWave δημιουργεί προϊόντα που στηρίζονται στη μέθοδο της φωτοθεραπείας, με σκοπό τη φυσική ενεργοποίηση των κυττάρων για την αυτοΐαση του οργανισμού.

Τι πρέπει να ξέρετε για το πρώτο σας ραντεβού

Ελάτε προετοιμασμένοι για το πρώτο σας ραντεβού στο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIO4U και γλιτώστε πολύτιμο χρόνο, έχοντας μαζί σας όλα εκείνα που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε την αξιολόγηση του προβλήματός σας άμεσα!
N

Φαρμακευτικές αγωγές

Σημειώστε τα φάρμακα που λαμβάνετε και ενημερώστε τον φυσικοθεραπευτή σας κατά την αξιολόγηση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.
N

Πρόσφατες εξετάσεις

Φροντίστε να έχετε μαζί σας την τελευταία ιατρική διάγνωση, καθώς και τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα οποιωνδήποτε εξετάσεων έχετε κάνει, όπως ακτινογραφίες, αξονικές (CT scans) ή μαγνητικές τομογραφίες (MRI ) κ.λπ.
N

Άνετος ρουχισμός

Φορέστε άνετα ρούχα, ιδιαίτερα στην περιοχή του σώματος που εμφανίζει το πρόβλημα και τον πόνο. Αυτό θα καταστήσει ευκολότερη την πρόσβαση του φυσικοθεραπευτή στην εν λόγω περιοχή και θα βοηθήσει να διεξαχθεί η θεραπεία με την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα. Επίσης, το άνετο ντύσιμο θα συμβάλει στη δική σας άνεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.