Οι Υπηρεσίες μας

Αποκτήστε ξανά την υγεία και την ευεξία σας μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών φυσικοθεραπείας που παρέχουμε στο PHYSIO4U στο Ρέθυμνο. Σας βοηθάμε να απαλλαγείτε από τον πόνο και να αναζωογονήσετε το σώμα σας με εξατομικευμένες θεραπευτικές τεχνικές και τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. Όραμά μας η πλήρη αποκατάστασή σας και δέσμευσή μας η ασφάλειά σας.

Χειροθεραπεία

Η χειροθεραπεία αφορά σε χειροπρακτικές τεχνικές που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση της φυσιολογικής κίνησης του σώματος.

Βελονισμός

Ο βελονισμός αποτελεί μία θεραπευτική μέθοδος, που στοχεύει στη θεραπεία μυοσκελετικών παθήσεων και στην αντιμετώπιση χρόνιων πόνων.

Διαμαγνητική Αντλία

Η θεραπεία με διαμαγνητική αντλία αποτελεί μία πρωτοποριακή μεθοδολογία στη μη-επεμβατική ιατρική αποκατάσταση.

TECAR Ραδιοσυχνότητες

Η θεραπεία TECAR χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος και αποτελεί μία πρωτοποριακή, μη επεμβατική τεχνική αποκατάστασης χωρίς ακτινοβολία.

Κρουστικά Κύμματα

Η θεραπεία με κρουστικά κύματα αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο αποκατάστασης που χρησιμοποιείται ευρέως στον ιατρικό τομέα.

Επιθέματα Lifewave X39

Τα επιθέματα LifeWave X39 είναι σχεδιασμένα για να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα του σώματος, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της φωτοθεραπείας.